a proud member

GRYFFINDOR
{ wear }

26.10.10

15.








if i can choose which moments in life i'd like to capture and relive again and again,
i'd choose the moments i had, laughing my arse off with the girlfriends.

when the slightest things would set us off, laughing hysterically.
then, we'd be subdued, exhausted by all the laughter, but our faces still have that beaming smile and we'd grin at each other, ear to ear, knowing that we'd always have each other when all else fails.

allow me to just say a few things to all you girls out there :]
terpulang, kauorang nak terima dan ingat.
ataupun sekadar macam angin lalu.
its a free country after all.

kauorang, setiap sorang cantik.
kauorang, setiap sorang istimewa.
setiap seorang kuat, setiap seorang berbaloi.
hey, don't beat yourself down.
and no, you are not worthless.
you don't need that particular person to love you, 
for you to feel loved, or even to complete you.
kau ada kami,
aku ada kamu :]
if your girlfriends weren't there by your side through all those times,
especially those dark dreary days, would you still be here?

serius. kau tak pernah sendiri,
kalau kau masih rasa begitu,
sumpah kau tak sedar diri.
*itu aku tutur dengan suara lembut bukan jerit pekik :]

6 comments:

  1. untuk lelaki takde ke?
    heheh. mesti ramai kata lelaki jarang gembira mcm tu kot.memori ganas2 byak la.
    aku dr sekolah laki.
    kdg2 depa kata gay gila keluar dgn laki ramai2 pg shopping complex buat reunion. but it is us.
    nak beli kasut converse pun tanya member lagi.
    padahal lelaki? come on. main sebat je kan? haha.
    dah mcm adik beradik dah ktrg. sedih2 pun cari budak sekolah gak. 5 years together mmg kami paham satu sama lain.
    okay pnjang pulak komen. hahahahaha.

    p/s: suka lagu nitrus blog kau.

    ReplyDelete
  2. yg ini kau nak aplikasikan utk lelaki boleh je apit, basis nya sama jugak, pada aku :)
    btw, aku sekolah perempuan dulu pit :)
    selalu dah kena label lesbian, sampai immune.haha.
    orang nak cakap, mulut dorang tak boleh tutup kan?
    yg penting kita tau, kita bkn buat bnd salah.
    dorang jeles tuh xde member cool urban habis cam kita ada :D
    mak aihh,metroseksual jugak sampai converse mana nak beli pun tanya.hahaha.
    komen panjang ni yg aku terharu nih :D

    and nitrus memang cool :)

    ReplyDelete
  3. chill lah. weekend ni kita keluar bebeh. haha

    ReplyDelete
  4. okei kibi!
    kau belanje dol :D

    ReplyDelete
  5. iguo!! andwe osso! umm lagu kau best la!!!!

    ReplyDelete